Известие

Collapse
No announcement yet.

Силно тресене при палене

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
    Много ясно, че няма какво да кажеш, защото такъв технически инвалид-карък няма друго какво да направи, освен да говори тотални глупости и да праща хората да проверяват несъществуващи неща.
    За 100-ни път ти го казвам, технически инвалиде-карък. Като не разбираш нещата просто си трай, а не заблуждавай потребителите в този форум.
    Ако колегата има интерес да си оправи колата, то нека пише на ЛС, за да му кажа къде му се крият проблемите. Но няма да ги споделя тук, за да си останеш технически инвалид-карък до края на живота си. То не, че ако ги споделя ти ще разбереш нещо, ама ще тръгнат излишни дискусии, лишени от тотална техническа логика. Просто нямам време и желание да се занимавам и да отварям очите на такива технически инвалиди-каръци като теб. Покрай теб страдат и други хора. Ама докато пишеш така ще бъде. Хем няма да може да си решават проблема по най-бързия начин, хем ще им струва допълнително време и пари, ако ти слушат съветите на принцип онче-бонче.
    Аз знам, ама на ЛС, да дойде при теб. И пак да си отиде с проблема
    Относно техническите дискусии с теб, те винаги са на едно ниво - обиди, заяждане, липса на логика, гадаене. Действай

Comment

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
      Относно техническите дискусии с теб, те винаги са на едно ниво - обиди, заяждане, липса на логика, гадаене. Действай
      А неможе ли да има и вариант в които BO да е прав?!
      Замислял ли си се колко хора тук ти казват да спреш с това което правиш навсякъде в тоя форум!?
      Поне няколко теми има за които се сещам където си писал ама откровенни неистини и с тях само подвеждаш...
      sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

Първоначално публикувано от mimouzunov Покажи съобщение
        А неможе ли да има и вариант в които BO да е прав?!
        Замислял ли си се колко хора тук ти казват да спреш с това което правиш навсякъде в тоя форум!?
        Поне няколко теми има за които се сещам където си писал ама откровенни неистини и с тях само подвеждаш...
        Ти, Во, Екото и още двама нови
        Дай ги, има тема за мен във за форума
        Дай да видим ти с какво си помогнал освен да пригласяш

Comment

Ти, Во, Екото и още двама нови
          Дай ги, има тема за мен във за форума
          Дай да видим ти с какво си помогнал освен да пригласяш
          Ко ша каиш да земем да пуснем една анкетка, па да видим, кой и какво мисли за теб?

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
            Ко ша каиш да земем да пуснем една анкетка, па да видим, кой и какво мисли за теб?
            Ти си я пуснал, а тя се разсъхна

Comment

Ти си я пуснал, а тя се разсъхна
              Анкета не съм пускал, но ако искаш да пусна?

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

МОДЕРАТОР!!!! ВЗЕМИ СИ СВЪРШИ РАБОТАТА НАЙ-НАКРАЯ. НА МЕН МИ ПИСНА ВСЯКА ЕДНА ТЕМА ДА СЕ ОСИРА И ПЪЛНИ С ИЗЛИШЕН СПАМ!!!

-----------
                Пай сеее ...
                Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Никой не съм обидил. Ти като си технически инвалид-карък, това не е обида, а констатация. Има голяма разлика.
                  Иначе аз в гадаенето въобще не съм силен. Признавам си. За това и въобще не се пробвам. При теб е силно застъпено, точно за това към техническите ти понятия се закачи и последната дума, ако не помниш. Защото разчиташ изцяло на това, а реално как пък веднъж не ти се отдаде да познаеш, не знам, честно. За мен няма друго обяснение освен каръщината, която те съпровожда постоянно.

Та не разбрах - вземи му обясни на човека как да си провери гасящата клапа. Нали теб те пита, защото си му подал това гениално техническо инвалидно-каръшко мнение. Та вземи му помогни в последствие.
                  A20DTH ЖТД ама не баш
                  1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                  Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

здравей те и благодаря на отзовалите се технически съм напред а и познавам устройството на автомобили и камиони но доста от нещата съм ги направил благодарение на форума и така от скрап колата я върнах на пътя живота не е за един ден за това моля не се каряйте грешно или гадаене все пак е мнение бeседите с вас са приятни и интересни даже и само като четиво и така да се вурна на въпроса днес я четъх пак(с аутокома си) и за моя изненада нямаше нити една записана грешка от предишните а имам нова-отворена верига на подгревните свещи-ШАХ-и в събота и неделя ще се занимавам и с това но колата си устава мудна във високите и в паленето
                    p.ps последното мисля че е от пренадуването на турбото но сега го нямаше записано като грешка помагайтеее

Comment

това е от диягностиката
                      но на място че батерията на компа е скапана
                      Attached Files
                      Last edited by linkos; d.m.y г., 19:47.

Comment

проблема с паленето е решен сега пали на четварт

Comment

Първоначално публикувано от linkos Покажи съобщение
                          проблема с паленето е решен сега пали на четварт
                          Как

Comment

Как
                            Специално за теб е тайна.
                            A20DTH ЖТД ама не баш
                            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

ГНП-то за жалост но странно че не ми го записа като грешка почти вс беше нормално но сега пали като бензинка и това ме радва
                              между-другото днес сжалих и турбото го почистих беxa запекли лосчето на топлата част и палчетата си беха направили легла на шаибата но го раздвижих и трькнах шаибата на шкурка сега се джижи добре утре ще калибрирам клапана качвам и след теста ще пиша дано всичко е 6

Comment

Първоначално публикувано от linkos Покажи съобщение
                                ГНП-то за жалост но странно че не ми го записа като грешка почти вс беше нормално но сега пали като бензинка и това ме радва
                                между-другото днес сжалих и турбото го почистих беxa запекли лосчето на топлата част и палчетата си беха направили легла на шаибата но го раздвижих и трькнах шаибата на шкурка сега се джижи добре утре ще калибрирам клапана качвам и след теста ще пиша дано всичко е 6
                                А оста на турбинките има ли луфт?

Comment

Working...
                                X